Schermopname_20-8-2024_152725_www.instagram.com

EUROPEAN HAFLINGER CHAMPIONSHIP

Trainer Jessica Hogendoorn en haar prachtige Haflinger, Nash, nemen deel aan het European Haflinger Championship in Stadl-Paura!

Wij zijn trots om aan te kondigen dat onze getalenteerde trainer Jessica Hogendoorn en haar prachtige Haflinger, Nash, deelnemen aan het European Haflinger Championship in Stadl-Paura!

Dit prestigieuze evenement, dat plaatsvindt van 21 tot 24 augustus 2024, brengt de beste Haflingers en ruiters uit heel Europa samen om hun vaardigheden te tonen in een reeks spannende competities. Het European Haflinger Championship is dé plek waar de elegantie, kracht, en veelzijdigheid van het Haflinger-ras volledig tot hun recht komen. Van dressuur en springen tot Western en showmanship, het kampioenschap biedt een breed scala aan disciplines waarin deze prachtige paarden kunnen schitteren.

Jessica en Nash hebben hard getraind en zijn er helemaal klaar voor om zichzelf te verdedigen op het Europese podium. We zijn ongelooflijk trots op hun toewijding en zijn ervan overtuigd dat ze geweldige resultaten zullen behalen in Stadl-Paura.

Wil je niets missen van hun prestaties? Je kunt de wedstrijden live volgen via de livestream op ClipMyHorse.tv. Bekijk alle actie en moedig Jessica en Nash aan vanuit huis! Klik hier voor de livestream.

Programma Hoogtepunten:

  • 21 augustus: Opening ceremonie en de eerste wedstrijden in dressuur en springen.
  • 22-23 augustus: Wedstrijden in verschillende disciplines, waaronder Western Riding, Trail en Showmanship.
  • 24 augustus: Finale wedstrijden en prijsuitreiking.

Voor meer informatie over het kampioenschap, inclusief het volledige programma, bezoek de officiële website van het European Haflinger Championship.

Laten we samen Jessica en Nash aanmoedigen voor een geweldig Europees avontuur!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email