Foto Jessica

TRAININGSSTAL JESSICA HOGENDOORN

Trainingsstal Jessica Hogendoorn

Ik ben Jessica Hogendoorn en zit met mijn Trainingsstal gevestigd bij paardenpension “De Leyehoeve” te Cromvoirt.

Met mijn Haflinger Nash rij ik Z dressuur maar wij rijden ook heel graag in het bos. De Leyehoeve heeft een erg goede accommodatie met een rijbaan die altijd te gebruiken is en de stal is perfect gelegen om goed buiten te kunnen rijden. Dit staat ook echt voor mijn bedrijf. Je krijgt zulke fijne rijpaarden van de bosritten!

Je kan bij mij terecht voor het zadelmak maken, doorrijden of paarden weer een fijn vrolijk rijpaard te maken.! Dit gaat door middel van inkoop of in opdracht trainen en of verkopen.
Ik heb doorlopend paarden & pony’s te koop staan.

Zadelmak maken doe ik het liefst in het bos. Met de groep mee is voor het paard duidelijker. Op deze manier wennen ze erg relax aan de ruiter op de rug. Natuurlijk gaat dit niet met ieder paard zonodig doen we het mak maken op stal. Maar ook dit paard mag snel mee het bos in.

Ik kijk per paard hoe we de training aanpakken dit geldt ook met doorrijden of paarden die het even niet meer begrijpen. Als wij duidelijk zijn snappen de paarden ons. De paarden moeten ons eerst vertrouwen voordat we er echt goed mee aan de slag kunnen!

Wilt u contact met mij op nemen?
0683176281
Trainingsstaljessicahogendoorn@outlook.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email