IMG_6727-56012757-1920w

WORKSHOPS FOTOGRAFE NIKKI DE KERF

WORKSHOPS FOTOGRAFE NIKKI DE KERF

ZONDAG 24 FEBRUARI 2019

VAN 10.30 TOT CIRCA 14.00 UUR

WORKSHOP BLACKFOTOGRAFIE

In deze workshop leer je hoe je een foto van een paard kunt maken met een zwarte achtergrond, zonder gebruik van flitsers of studiosetting. De workshop omvat een deel theorie, praktijk en nabewerking voor een kleine groep deelnemers (maximaal 4). Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en daardoor voor deelnemers van verschillende niveaus. Het is wel fijn als je een camera met wisselbare (zoom)lens hebt, en de camera de mogelijkheid heeft om handmatig ingesteld te worden, zelfs als je nog niet weet hoe dit moet. Maar ook als je al wel weet hoe jij je camera moet instellen, kan deze workshop wat voor jou zijn!

We behandelen de camera-instellingen en witbalans, verschillende mogelijkheden qua licht en lichtrichting, en hoe je hiermee kunt werken tijdens het maken van een ‘blackfoto’. Tot slot neem ik verschillende poses door en leg vast uit hoe we tijdens het praktijkgedeelte deze poses bij de paarden zullen uitlokken. In het praktijkgedeelte fotograferen we verschillende paarden in deze ‘blackfoto’ setting. Ik help je met het instellen van de camera, maar laat ook zien hoe je met behulp van de juiste instructies en begeleiding de paarden kan laten poseren. Voor de meer gevorderde deelnemers help ik je meedenken over originele poses en composities.

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven.
Kosten: € 148,00 excl (= € 179,00 incl. 21% btw)

DE WORKSHOP

 

Na afloop warmen we binnen op met een kop koffie, thee en wat lekkers, en pakken we de laptop(s) erbij. Ik laat je zien hoe je een blackfoto nabewerkt: hoe krijg je de achtergrond egaal zwart en geef je de foto een finishing touch? Let op: hiervoor werk ik met Adobe Photoshop. Mocht je met een ander, vergelijkbaar programma werken, dan zul je zelf thuis de vergelijkbare instellingen moeten vinden. Het deel ‘nabewerking’ wordt alleen gegeven met Adobe Photoshop en wanneer er interesse is, voor een deel met Adobe Lightroom.

Wil je je als deelnemer aanmelden of twijfel je of deze workshop geschikt is voor jou? Stuur mij een e-mail met beschrijving van je ervaring, en ik probeer eerlijk mee te denken wat wel of niet bij je past.

Aanmelden kan door te mailen naar nikkidekerf@gmail.com met als titel ‘Workshop Blackfotografie’.

Vermeld in de mail a.u.b een korte beschrijving van je appartuur en ervaring en vergeet niet door te geven voor welke workshop (locatie/datum) je je wilt inschrijven!

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving, of antwoord op je vragen. De kosten dienen vooruit betaald te worden

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email