IMG_1032-2

STAGE

Stageplek voor Paard-gerelateerde Opleidingen – Leer en Groei bij Ons!

Volg jij momenteel een paard-gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Dan is onze stageplek wellicht iets voor jou! Wij bieden een uitgebreide en praktijkgerichte leerervaring in een professionele omgeving.

Erkende Stageplaatsen voor Diverse Opleidingen

Wij zijn erkend voor het bieden van stage- en leerplaatsen voor de volgende opleidingen:

  • Bedrijfsleider Dierverzorging
  • Bedrijfsleider Paardensport en -houderij
  • Dierenartsassistent Paraveterinair
  • Medewerker Dierverzorging
  • Vakbekwaam Medewerker Dierverzorging
  • Vakbekwaam Medewerker Paardensport en -houderij

Wat Bieden Wij?

Wij laten je kennismaken met alle aspecten van ons bedrijf. Van de dagelijkse verzorging van onze (Arabische) paarden tot aan de bedrijfsmatige aspecten zoals planning, organisatie en administratie. Je draait mee in het houden en fokken van paarden en het exploiteren van een all-in pensionstalling.

Specifieke Opdrachten en Ondernemerschap

Wil je een specifieke opdracht uitvoeren, zoals het organiseren van een evenement, het opzetten van een communicatieplan, of het uitwerken van een fokplan? Bij ons is alles bespreekbaar en we denken graag met je mee. Je suggesties en ideeën worden serieus genomen en uitgebreid besproken.

Wij helpen je ook graag met het verkennen van jouw toekomstmogelijkheden binnen de paardenbranche. Of je nu ondernemend bent en droomt van een eigen bedrijf, of je wilt groeien naar een functie als bedrijfsleider of vaste stalhulp – wij bieden de faciliteiten en begeleiding om je doelen te bereiken. Denk aan het huren van stallen voor een eigen africhtingsstal of het starten van een paard-gerelateerde winkel.

Wat Zoeken Wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire met passie voor paarden en een professioneel oog voor zowel de dagelijkse werkzaamheden als de bedrijfsactiviteiten.

Interesse?

Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!


Zoektermen: stage paardensport, paard-gerelateerde opleiding, stageplek paardenhouderij, bedrijfsleider dierverzorging stage, dierenartsassistent paraveterinair stage, medewerker dierverzorging stage, vakbekwaam medewerker paardensport stage, Arabische paarden fokken, paard gerelateerde stage, paardenbedrijf stage, paardensport stageplek, paardensport en houderij stage, stageplaatsen dierenverzorging, stage in de paardenbranche, ondernemerschap paardenbedrijf.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email