IMG_1032-2

STAGE

Op zoek naar een leuke en leerzame stage?

Volg jij momenteel een paard-gerelateerde opleiding? Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage? Dan is onze stageplek wellicht iets voor jou!

Wij zijn erkend voor het bieden van stage/leerplaatsen voor de volgende opleiding(en):

  • Bedrijfsleider dierverzorging
  • Bedrijfsleider paardensport en -houderij
  • Dierenartsassistent paraveterinair
  • Medewerker dierverzorging
  • Vakbekwaam medewerker dierverzorging
  • Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij

Wat bieden wij?

Wij laten je graag kennis maken met alle aspecten van ons bedrijf: van de verzorging van de (Arabische) paarden tot aan de bedrijfsmatige aspecten, zoals planning, organisatie en administratie. Je mag mee draaien in het houden en fokken van (Arabische) paarden en het exploiteren van een all-in pensionstalling.

Wil je een specifieke opdracht uitvoeren (bijvoorbeeld organisatie van een evenement of het opzetten van een communicatieplan of het uitwerken van een fokplan)? Alles is bij ons bespreekbaar en we denken overal in mee. Er beland niks in de prullenbak en alle suggesties en ideeën worden uitgebreid besproken en in overweging genomen. Graag helpen wij je ook om mee te denken wat je in de toekomst met je opleiding zou kunnen. Mocht je ondernemend zijn, dan hebben hebben wij ook de faciliteiten om je op weg te helpen. Denk aan het worden van bedrijfsleider of vaste stalhulp van de stalling en fokkerij. Of het huren van enkele stallen om je eigen africhtingsstal te beginnen of het openen/starten van een paard gerelateerde winkel of een ander paard gerelateerd bedrijf.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire. Met passie voor paarden en een professioneel oog voor de werkzaamheden en bedrijfsactiviteiten.

Interesse?

Neem dan contact met ons op!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email